09 feb

Teak bartafel

Kort geleden heb ik een nieuwe teak bartafel gekocht. Ik heb altijd al een bruine houten bartafel gehad, maar deze beschikte toch niet over de landelijke uitstraling van een teak houten bartafel.
Ik heb de keuze gemaakt voor een bartafel, omdat ik graag in de keuken zit, de keuken is te groot voor een normale tafel en omdat het plafond best hoog is, vult een mooie hoge teak bartafel de ruimte mooi op.

logo-teakhoeve

Bij het kopen van een teak houten bartafel heb ik bepaalde eisen opgesteld waaraan de bartafel moest voldoen. Zo moet iedereen die aan de tafel zit geen last krijgen van benen die tegen het tafelblad aan zitten. Daarnaast moeten er gemakkelijk vier personen aan de tafel kunnen zitten. Mochten we meer eters hebben, dan zou ik het fijn vinden als ik gemakkelijk wat stoelen bij kan zetten zonder dat de rest daar minder comfortabel door zit.

Ik heb lang zitten zoeken naar een tafel die aan mijn eisen voldeed, zowel via internet als bij verschillende winkels. Uit eindelijk vond ik een mooie tafel via het internet. Ik wilde de tafel toch nog even in het echt zien, dus ik ben even langs gegaan. De tafel zag er in het echt nog mooier uit dan ik had gedacht.

279843_detail3_max

De verkoper vertelde me dat de tafel met de hand is gemaakt en dat elke zelfde soort tafel weer een beetje anders is. Daarom kon ik zelf kiezen welke ik mee nam. Wat je ziet, krijg je mee. Je hoeft dus niet lang te wachten voor dat je het binnen hebt. Je kunt de tafel gelijk kopen en mee nemen. Nu kon ik de tafel helaas niet zelf in de auto mee nemen. Tegen een relatief klein bedrag heeft de verkoper de tafel bij mij thuis afgeleverd. Interesses in een mooie teak bartafel, neem dan ook even op dit adres een kijkje!