07 apr
Leolux

Zij zijn uiteindelijk voor het merk Leolux gegaan

Van der donkMijn buren waren laatst op zoek naar nieuw meubilair. Zij vroegen dan ook aan mij of ik hun hierbij kon helpen. Dit omdat zij weten dat ik een blog heb waar ik geregeld artikel op plaats. Zo zagen zij laatst dat ik iets geschreven had over het inrichten van een huis. Zij waren dan ook benieuwd of ik nog meerdere sites ken waar je bijvoorbeeld design meubels kunt halen. Ik had hun toen geattendeerd op de website van Leolux. Voor mensen die op zoek zijn naar unieke meubelen raad ik ze zeker aan deze site eens te bezoeken.

Zelf heb ik hier natuurlijk ook een aankoop gedaan, vandaar dat ik hun met een gerust hart aan andere kan aanraden. Ik zelf overigens een afbeelding in dit artikel zetten van mijn aankoop toen er tijd. Ik ben dan ook erg benieuwd wat jullie ervan vinden? Natuurlijk krijg je een betere indruk als ik mijn hele woonkamer erop zet, echter heb ik er voor gekozen om dat niet te doen.

badkamer design

Meer over Van der Donk

LeoluxDe firma waar je meubelen van het merk Leolux kunt halen heet Van der Donk. Indien je naar hun website wilt gaan, moet je designmeubels.nl gaan. Je vindt hier overigens ook nog andere merken zoals Arco, Cassino, Montis en nog veel veel meer. Eigenlijk teveel om op te noemen, want zij hanteren meer dan twintig merken. Dit zijn allemaal design meubelen. Dus wil jij iets unieks in jouw woonkamer dan adviseer ik jou net als mijn buren hun eens een bezoekje te wagen.