03 mei

Handtassen, ik kan er niet genoeg van hebben!

Ik ben gek op fashion en dan met name tassen. Rugzakken, handtassen, reistassen, ik vind het allemaal geweldig! Een unieke tas kan echt iets toevoegen aan je look of the day. Voor mij persoonlijk is één tas dan ook echt te weinig. Ik heb redelijk wat tassen en wissel ook zeker vier keer per week af. Ik draag juist vaak basic outfitjes die ik uniek maak met een tas, schoenen of een leuke hoed. Op dit moment heb ik een handtas van Fab. op het oog. Ik ben alleen nog niet uit over de kleur die ik wil en hoop dat jullie mij hierbij kunnen helpen!

 

Jordan Bag handtassen van Fab.

Ik ben gek op het merk Fab dat Fabienne Chapot in 2008 heeft opgericht. De Fab. tassen zijn geïnspireerd door de reizen die zij heeft gemaakt naar Bali. De Jordan Bag is een opvallend nieuw model van het merk. Het is een kleine en handige handtas. De tas kan namelijk op verschillende manieren open en dicht. De ritsen kunnen twee kanten op en aan de bovenkant zit een magnetische sluiting en extra drukknoop. Omdat de handtas helemaal opengeritst kan worden ben je nooit meer spullen kwijt.

 

In mijn favoriete tassen webshop Bagsplaza zijn de Jordan Bag handtassen te koop. De tas is verkrijgbaar in zwart leer, cognac leer en met een panterprint inclusief harig vachtje. Zelf vind ik ze alle drie te gek! Een zwarte tas heb ik al dus ik wil gaan voor de congnac of de panterprint. De cognac leren handtas is makkelijker te combineren met verschillende outfits en kan ik ook meenemen naar het werk. De panterprint tas vind ik zelf minder geschikt voor werk en deze is ook met minder outfits te combineren. Toch vind ik hem super leuk! Een mooie zwarte basic outfit met deze tas erbij lijkt me geweldig. Het is een keer iets anders dan een basic leren tas. Toch twijfel ik nog erg en daarom wil ik jullie vragen in de comments te laten weten welke jullie het best bij me vinden passen! Hierna ga ik pas een besluit nemen. Ik ben erg benieuwd welke tas gaat winnen.

 

Ik ga vanavond trouwens naar de bioscoop in Amsterdam.  Gaan jullie nog wat leuks doen?