06 mrt
Helmetcity.nl

Helmetcity.nl een topbedrijf met zeer mooie helmen

Helmetcity.nl is een bedrijf waar je goed kan slagen voor een helm, of ander accessoires. Omdat ik op Helmetcity.nlzoek was naar een goede helm, ben ik hier terecht gekomen. Mijn oude helm was alles behalve veilig en daarom wilde ik graag een nieuw model hebben. Voordeel is dat je al deze spullen, makkelijk online kan kopen. De verzendkosten zijn geheel gratis en ook dat maakt het hier kopen , best wel interessant. Wil jij meer weten over hete bestellen en eventueel retourneren van spullen, je kan het allemaal op de bovenstaande site lezen. 

De missie van dit bedrijf is om iedereen veilig op weg te helpen en daar zijn zij heel erg goed in. Want je kan hier echt de mooiste, veiligste helmen kopen. Niet zomaar modellen, maar ook van zeer bekende merken.

Dankzij Helmetcity.nl kan ik veilig de weg op met mijn motor

Helmetcity.nlBen je nu op zoek naar een Jethelm, een Integraalhelm, en Systeemhelm of een kinderhelm, je kan het op de site van Helmetcity.nl allemaal vinden. Mijn leuze was op een Systeemhelm gevallen. Voordeel is dat je deze op meerdere manieren kan dragen. Hiermee bedoel ik het vizier open, of de hele voorkant omhoog geklapt. Juist de laatste mogelijkheid lijkt mij geweldig. Vooral omdat ik vaak in een stad moet rijden en met een gesloten vizier niet echt prettig is. Nu kan ik makkelijk dit omhoog klappen en zo nog een beetje genieten van frisse lucht. 

Inmiddels heb ik mijn aankoop gedaan en heb gekozen voor een Fluor Systeemhelm. Deze kleur valt goed op in het verkeer en daar doe je het juist voor. Verder heb ik een beenhoes gekocht. Deze kan ik tijdens het rijden over mijn benen leggen. Ideaal als de temperatuur ver onder nul is. Afgelopen weken heb ik daar ook dankbaar gebruik van gemaakt.