26 mei
meenemen.nl

Meeneemlijst voor inpakken voor vakantie

Ik heb voor vakantie een meeneemlijst aangemaakt. Deze meeneemlijst gebruik ik altijd wanneer ik op vakantie ga. Ik vergat eerst altijd spullen mee te nemen maar tegenwoordig is dit geen probleem meer. De lijst kan je zo compleet maken als je wil en altijd aanpassen. Ook kan je dingen van de lijst verwijderen en nieuwe dingen toevoegen.

panoramic view of the laguna Charco de San Gines, Arrecife

Alles op een lijst

Alle spullen die jij meeneemt op vakantie op een lijst. Dat is wat je je erbij moet voorstellen. De spullen die je meeneemt op vakantie zet je bij elkaar op een lijst en deze lijst staat op jouw account. Ik ben erg blij met dit concept en ik vind de bedenker hiervan echt een topper! Ik vergeet nooit meer spullen mee te nemen op vakantie en ik zit nooit meer zonder mijn favoriete bikini op het strand. Ik kan iedereen aanraden om een inpaklijst aan te maken voor je vakantie. Zo zit je nooit meer zonder de de spullen die je nodig hebt en hoef je geen geld uit te geven aan spullen die je thuis hebt.

meenemen.nl 3

Altijd bij de hand

Hetgeen wat ik erg handig eraan vind is dat je de lijst altijd bij de hand hebt. Je hoeft alleen in te loggen op de website van www.meenemen.nl en je kan je inpaklijst makkelijk terug vinden. Ik vind het erg handig aangezien je dit zo ook makkelijk aan vrienden kan laten zien zonder dat je gelijk je wachtwoord hoeft te geven. Ik raad iedereen aan om gebruik te maken van Meenemen.nl!