19 jul
Tent Plus

Vind u kampeertent bij Tent Plus!

Kwaliteit

 

 

 

 

Over twee weken is het eindelijk zover dan begint de zomervakantie voor ons gezin. Mijn vriend, kinderen en ik hebben namelijk een staanplaats afgehuurd op een prachtige camping in Frankrijk. Deze camping is voorzien van allerlei luxe faciliteiten zoals: sauna’s, zwembaden, jacuzzi’s en nog veel meer. Maar natuurlijk moesten wij voor de vakantie wel twee ruime kampeertenten gaan kopen, maar waar konden wij deze vinden? natuurlijk via het internet want daar is tegenwoordig vrijwel alles te vinden. Zodoende ben ik in aanraking gekomen met de aanbieder Tent Plus.

Tent Plus is namelijk een erkend bedrijf gespecialiseerd in het aanleveren van kampeerbenodigdheden. In het assortiment van deze aanbieder vind u meerdere luxe kampeertenten en vouwwagens. Al deze kampeertenten en vouwwagens staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit. Vandaar dat wij uiteindelijk een vouwwagen en kampeertent hadden besteld via de website tentplus.nl.

Tent Plus

Hoogwaardige kwaliteit

In vergelijking met de vorige tenten die wij hebben gebruik is de nieuwe kampeertent geweldig. Simpelweg omdat deze kampeertent ontzettend ruim is, zodat onze kinderen kunnen slapen zonder elkaar aan te raken. Natuurlijk maken wij gebruik van de vouwwagen en eerlijk is eerlijk het is een geweldige ervaring. De vouwwagen is ontzettend eenvoudig om in elkaar te zetten. Daarnaast is de ruimte ontzettend ruim, en ook zijn wij voorzien van een overdekt stuk. In dit overdekte stuk kunnen wij een koelkast en stoelen gaan neerzetten, zodat wij kunnen genieten van de schaduw.

Bent u op zoek naar een vouwwagen en/of kampeertent van hoogwaardige kwaliteit? bekijkt u dan de bovenstaande website eens!

Vakantie