17 mei
operatief

Eenvoudig je Tattoo verwijderen

Mijn vriend en ik zaten al een lange tijd eraan te denken om onze tattoo weg te laten halen. Aangezien een goede vriendin van ons een goed adresje wist, wilde ik dat graag daar laten doen. We hebben toen contact opgenomen met Kliniek Veldhoven en een afspraak gemaakt. Toen we daar aankwamen zag alles er netjes en verzorgd uit. Je kon duidelijk zien dat het professionals zijn. Tijdens de eerste afspraak bespraken we mijn wensen en werd er een medisch rapport opgemaakt, zodat ze rekening konden houden met bepaalde medicijnen of allergieën.

De vervolgafspraakoperatief

De vervolgafspraak was direct de behandeling voor je Tattoo verwijderen. Je had de mogelijkheid om het met lasers weg te laten halen, of operatief. Persoonlijk had ik gekozen voor een operatieve behandeling, omdat dat toch wat beter is. Aangezien ik ook helemaal niet bang met voor naalden of messen hield me dat ook niet tegen. 

Resultaat

Het resultaat is geweldig. Ze hebben mij uitstekend geholpen. In totaal waren ze een klein uurtje bezig. Wat betreft de pijn valt het ook reuze mee. Na een week kon ik het dagelijks leven alweer oppakken. In de tussentijd was de pijn goed te behandelen met paracetamol en ibuprofen. Ik ben echt hartstikke blij dat mijn tattoo nu weg is. Ik adviseer daarom iedereen om hier je Tattoo verwijderen. Ze hebben ontzettend veel ervaring en begeleiden je perfect. Kijk daarom op de website voor meer informatie over Kliniek Veldhoven.