05 jan
veiligrookkanaal-weblogo-black-small

Rookkanalen voor mijn werkgever besteld

200-isoductVan mijn werkgever had ik de taak gekregen om een aantal rookkanalen te bestellen. Het bedrijf dat ik altijd gebruikte om de Isoduct rookkanalen te bestellen is helaas gestopt en daarom moest ik op zoek gaan naar een ander bedrijf.

Makkelijk gevonden

Mijn zoektocht naar goede en voordelige rookkanalen begon via het internet. Er waren veel bedrijven die rookkanalen aanboden, maar ik was specifiek op zoek naar het merk Isoduct. Door goed te zoeken ben ik terecht gekomen bij een goed website.schoorsteenkap-k100-2

Op de website zag ik al dat de verschillende formaten rookkanalen van Isoduct aangeboden werden. Prijs is ook heel erg belangrijk en daarom heb ik deze vergeleken met onze vorige leverancier. Het viel mij op dat dit bedrijf zelfs goedkoper was dan onze oude leverancier.

Doordat de prijs lager was had ik een vermoeden dat de service slecht zou zijn en daarom heb ik gebeld met de klantenservice. De medewerker van de klantenservice had mij vriendelijk geholpen en al mijn vragen waren beantwoord.

De indruk van dit bedrijf was heel goed en daarom had ik overlegd met mijn werkgever om de rookkanalen hier te bestellen. Het leek ons een goed idee om een proefbestelling te plaatsen, zodat wij een beetje wisten wat wij konden verwachten voordat wij een grote bestelling zouden plaatsen.

Het bestellen ging heel erg makkelijk en ik kreeg een bevestiging toegestuurd. De bestelling van de rookkanalen kwam mooi op tijd binnen. Alle onderdelen waren netjes verpakt en de bestelling was helemaal goed!